HORARIHORARI

DE DILLUNS A DIVENDRES 

DE LES 11:00h a 19:00h

EL PRIMER DISSABTE DE CADA MES

DE LES 11.30h a 13:00h

HORES CONCERTADES AL TELÈFON:

973289393

CORREU ELECTRÒNIC:
gospuntgat@gmail.com

UBICACIÓVer Gos.Gat (Isabel Gil) en un mapa más grande

2 comentaris:

 1. Maribel Pérez Plantada

  Hola Isabel,

  Tin un gos d'atura que té pavor a les bicis. Com podria fer-ho?. Janna té 8 mesos i no ha tingut cap trauma en rel.lació a les bicis...l'unic que ha passat es que tampoc ha tingut cap rel.lació amb elles de més petita. La seua reacció és bordar i anar cap a elles, mira al voltant sense voler vore res enconcret...es a dir, es torna autista i ja ni fa cas a res. Espere que pugues ajudarme o me pugues dir per on tirar. Salut!!

  ResponElimina
 2. Hola Maribel.
  Es una mica complicat pero encara es joveneta i ho pots intentar.
  Sobretot molta paciència.
  Lo primer que has de fer es un adiestrament basic amb la teva gossa, es a dir que feu exercicis sempre com a jocs per a que et faci cas: donar poteta, seure...
  Lo segon i molt important es que no reforcis mai l´acció de bordar les bicis, es a dir que no li pots ni renyar, ni castigar, ni cridar ni dir-li res. Durant l´entrenament la portes lligada i si veu una bici la lligues en curt per a que no corri darrere de la bici. Ella borda perque vol que la bici marxi i creu que es un perill, i al final que fa la bici? marxar, amb lo cual reforcem l´acció. si a més a més tú li dius algo, ella avisa de perill i tú li dius al seu idioma que has vist el perill (ni que la renyis, ella només vol que tú li facis cas i veiguis el que ella diu) .
  PEr últim necessites habituarla a la bici; necessites una bici i primer jugues o li dones de menjar al costat de la bici parada, després vas caminant al seu costat amb la bici al costat (jugues, fas ordres de seure...) i poc a poc vas acostumant-la al moviment de la bici)
  Bueno molt resumit però són més o menys els passos que hauries de seguir:
  1) Que et faci molt de cas (adiestrament bàsic)
  2) No reforcis l´acció (no renyar)
  3) habituar-la poc a poc. (al costat d´una bici...)

  Això serveix per a cualsevol cosa que vulguis evitar.

  Bé, espero que et serveixi.

  Isabel.

  ResponElimina